Reiki bij kinderen

Op een natuurlijke wijze kan Reiki ook jouw kind helpen zich (weer) fijn te voelen. Kinderen die Reiki ontvangen zullen beter om gaan met hun gevoel en leren hun eigen ik ontdekken.

Voor kinderen is reiki een ideale manier om een gevoel van geliefd zijn mee te geven. Je kunt ze laten voelen dat er een wisselwerking bestaat tussen hen en het universum, zodat ze zich krachtig voelen en niet alleen. Reiki kan ervoor zorgen dat blokkades worden voorkomen en niet worden opgespaard voor later.

Naast de algemene voordelen van Reiki, kan een behandeling helpen bij onder andere de volgende problemen of klachten; hoog sensitiviteit, slaapproblemen, gedragsproblemen, nachtmerries, onzekerheid of slechte weerstand.

Afhankelijk van de leeftijd kan reiki het leerproces in puberteitsperikelen verzachten, of een proces op gang brengen van het vinden van je draai in dit mooie bestaan. Het leren accepteren van jezelf en het op waarde schatten van mening van anderen.

Reiki behandeling voor kinderen.

Neem je je knuffel mee naar de praktijk?
Dan kunnen jullie dit samen doen.

Hoe werk ik?
Voor alle behandelingen geldt dat één of, beide ouder(s)/verzorger(s) aanwezig is. Voorafgaand aan de sessie kunnen we dan bespreken waar jullie kind zich het fijnst bij voelt, jullie mogen bij de behandeling zijn, of in de wachtkamer plaatsnemen.

Uit ervaring heb ik gezien dat veel kinderen de ouder(s) spiegelen. Vanuit liefde en zonder oordeel begeleid ik zowel de ouder als het kind. Jullie krijgen zo beide de begeleiding die het beste bij jullie past om zo volledig tot bloei te komen.

Wat spiegelen kinderen ons?
Kinderen spiegelen door gedrag, dromen, spel, en zelfs ziekte, de innerlijke wereld van hun ouder(s). Eerst fluistert een kind heel zachtjes, als een ouder het niet oppakt, gaat een kind schreeuwen en zien we dat de problematiek steeds erger wordt. Ten slotte gebruikt een kind de megafoon om duidelijk te maken dat het hem ernstig is dat zijn ouder bereid is te kijken naar eigen inwendige processen.

Ik kijk daarom graag met jou (de ouder) mee om ook jouw innerlijke wereld te doorvoelen.
Je zult positieve verandering gaan zien in de gedragingen bij je kind.

Aanvullende behandelmethode(s)
Naast de behandeling kan ik onder andere de volgende aanvullende methode(s) inzetten.

* Emotiemanagement
* Familieopstelling
* Reading
* Intuïtieve coaching

Spelenderwijs maak ik er mooi helend moment van.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismaking.

Menu