Ook jij hebt een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki brengt jezelf en anderen terug in balans en leert je krachtig in je basis te staan. Ervaar hoe het is om de Universele Levensenergie te voelen en te kanaliseren en gun jezelf een Reiki massage.

Intuïtief zoom ik tijdens de behandeling in op de knelpunten van jouw lijf, om je mentaal en fysiek weer in balans te brengen.

Reiki massage

Een Reikimassage werkt op een nog dieper niveau en maakt meer los dan een Reikibehandeling. De reden?

Blokkades in jouw energiesysteem worden ‘weggemasseerd’ om zo de weg voor de energie naar je chakra’s en meridianen vrij te maken. Bij een Reikimassage worden zowel de oorzaak als de klachten behandeld. Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.

De massagestijl kenmerkt zich door jouw lichaam van top tot teen langs te lopen met een combinatie van massagetechnieken en Reiki handposities.

Je ontvangt de Reikimassage met kleren aan en ik behandel zowel de voor- als achterkant van je lichaam.

Tijdens de Reiki massage maak ik naast edelstenen gebruik van Etherische Oliën. Een prachtig mooi middel om jou zowel op fysiek, emotioneel of spiritueel gebied te ondersteunen.

Tijdens de behandeling kun je de Reiki op verschillende manieren voelen. De één voelt tintelingen in de handpalmen, de ander ervaart een gevoel van, kou, warmte, of zelfs van hitte. De energie stroomt door je hele lijf, wat zorgt voor een diepe ontspanning. Ook kan er ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel.

Een Reikimassage brengt je zo diep in contact met jezelf.

Je bezoek aan de praktijk
* draag gemakkelijk zittende kleding;
* zorg voor schone, warme, sokken;
* laat sieraden thuis;
* gebruik geen sterke parfum;
* You-time! dus zet je je telefoon op ‘vliegtuigmodus’.

Net als bij een Reikibehandeling adviseer ik de dag erna ook voldoende water te drinken.

Menu