Reiki massage

Een Reikimassage werkt op een nog dieper niveau dan een Reikibehandeling. De reden? Blokkades in jou energiesysteem worden ‘weggemasseerd’ om zo de weg voor de energie naar jou chakra’s en meridianen vrij te maken. Bij een Reikimassage worden zowel de oorzaak als de klachten behandeld. Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.

De massagestijl kenmerkt zich door jouw lichaam van top tot teen langs te lopen met een combinatie van massagetechnieken en Reiki handposities. Je ontvangt de Reikimassage met kleren aan en ik behandel zowel de voor- als achterkant van je lichaam.

Tijdens de behandeling kun je de Reiki op verschillende manieren voelen. De één voelt tintelingen in de handpalmen, de ander ervaart een gevoel van, kou, warmte, of zelfs van hitte. De energie stroomt door je hele lijf, wat zorgt voor een diepe ontspanning. Ook kan er ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel. Een Reikimassage brengt je zo diep in contact met jezelf. Gun jezelf die tijd!

Praktisch
Intuïtief zoom ik tijdens de behandeling in op de knelpunten van jouw lijf, om jou mentaal en fysiek weer in balans te brengen. Een Reikimassage maakt meer los dan een Reikibehandeling. Net als bij een Reikibehandeling adviseer ik de dag erna ook voldoende water te drinken.

Wil je een afspraak maken? Klik hier voor de contact pagina of stuur een appje naar 0681701506. Klik hier voor de tarieven.


Je bezoek aan de praktijk

* draag gemakkelijk zittende kleding;
* zorg voor schone, warme, sokken;
* laat sieraden thuis;
* gebruik geen sterke parfum;
* You-time! dus zet je je telefoon op ‘vliegtuigmodus’.

Menu