Reiki cursus

Heb je kennis gemaakt met Reiki, door middel van een behandeling, of misschien heb je erover gehoord of gelezen en wil je dit nu zelf leren? Dat kan! Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in Kapelle. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen.

Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Mijn cursussen staan in het teken van veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling.

Herken je dat?
Voordat ik kennis had gemaakt met Reiki had ik een continu gevoel van leegte. Ik voelde dat er iets miste in mijn leven, voelde me onbegrepen, miste een doel, een bestemming. Dit gevoel en het niet kunnen uiten ervan zorgde ervoor dat ik mijn pad liet lopen door anderen en mijn zelfliefde er niet was. Mijn eerste ervaring met Reiki was in 2016, waarin ik ook mijn Reiki 1 certificaat haalde.

Reiki heeft mij geleerd te luisteren naar mijn innerlijke stem, de stem van mijn hart. Door de dagelijkse zelfbehandeling heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik durf nu te doen wat ik leuk vind, ik durf te ondernemen, straal bij het uitdragen van Reiki en heb met andere ogen naar mezelf leren kijken, ik mag er zijn!
Wetende wat Reiki 1 voor mij heeft betekend, heeft het volgen van dit pad mij alleen maar meer moois gebracht en heb ik mijn reis voorgezet door ook Reiki II te volgen. Ik voel bewust dat ik deel uit maak van een groter geheel, kan mij afstemmen op een hoger niveau en verbind mezelf met rust, ruimte en universele liefde. Door mijn hoog invoelend vermogen, oprechtheid, intuïtieve ontwikkeling en ervaring bied ik jou ook graag de coaching en ondersteuning zonder daar een oordeel aan te hangen, ik wil er in essentie zijn voor jou. Want ook jij mag er zijn!

Reiki I
In de Reiki 1 cursus leer je vooral op fysiek niveau (lichamelijke klachten) Reiki geven. De ontdekking van Reiki staat centraal. Je leert de energie kennen en voelen. Ervaart wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Door oefeningen en
ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken.

De Reiki I cursus is een mooi en waardig cadeau voor jezelf!

Praktische informatie
* De cursus bestaat uit 3 dagdelen.
* Tussendoor oefen je thuis.
* Ik bereikbaar voor al je vragen.
* Je krijgt informatie over de adviezen van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki.
* Groepsgrootte:  min. 2 en max. 4 personen
* Kosten: € 200,-
* Natuurlijk ontvang je ook een certificaat!

Door regelmatig Reiki te gebruiken, leer je te vertrouwen in de universele energie. Dat is een persoonlijk proces.


Aan het einde van de cursus;

* kan je jezelf een behandeling geven.
* kun je anderen op twee manieren een behandeling geven.
* kun je je energie behouden, ook als je andere mensen behandelt.
* ben je goed beschermd om geen klachten over te nemen van anderen.

Menu