De Reiki behandeling

Ik geef Reiki behandelingen gecombineerd met advies en eventueel aanvullende producten. Met Reiki help ik je om je aandacht naar binnen te richten naar datgene wat je diep vanbinnen ervaart. Ik optimaliseer de energiestroom in jouw lichaam en pak blokkades aan die kunnen helpen de lichamelijke, geestelijke, emotionele en of spirituele balans terug te vinden.

Voorafgaand aan de behandeling houd ik een kort inleidend gesprek. Ik vertel wat de behandeling inhoudt en zal je een aantal vragen stellen. Kom je voor specifieke pijn in het lichaam? Dan kan ik ook daarvoor een specifiek behandelplan opstellen. Vervolgens stem ik af om een doorgeefluik te mogen zijn om Reiki energie door te geven.

Na afloop praten we nog na over hoe je de behandeling hebt ervaren en vertel ik je waar bij jou de meeste Reiki-energie heen ging (dat kunnen dan plekken zijn waar jij dit het meest nodig had), ook kan het zijn dat ik vertel waar je lichamelijk/emotioneel ‘last’ hebt, ik neem dit tijdens de behandeling tijdelijk over. Het is belangrijk om extra water of thee te drinken en rustig aan te doen na de behandeling. Dit bevordert het ontgiftingsproces dat op gang komt en draagt bij aan het herstel.

Een Reiki behandeling is een cadeau voor jezelf!

Wanneer je voor het eerst met Reiki behandeld bent, zijn meestal meerdere behandelingen nodig om alle blokkades op te kunnen heffen. Dit is zeker geen ‘moeten’, een enkele behandeling brengt ook je energie weer in een flow. Je kunt ook zelf aan voelen wanneer je weer toe bent aan een volgende behandeling. Alles is goed!

Lees hier meer over de werking van Reiki.

Volledige Reiki Behandeling
Tijdens de volledige behandeling lig je geheel aangekleed op de behandeltafel. De energie stroomt via mijn handen door je lichaam en brengt ontspanning, balans en rust.

Een Reiki behandeling kan je inzicht geven in wat jouw lijf je te vertellen heeft en een eerste stap zijn om te ontdekken wat jij nodig hebt voor jou groeiproces en ontwikkeling.

Reiki stoelbehandeling
De stoelbehandeling is een mooie, korte en krachtige manier om Reiki te ontvangen. Tijdens de behandeling zit je aangekleed op een stoel. Schoenen en sieraden kun je het beste uit doen.

De Reiki energie stroomt naar de delen van je lichaam die dit nodig hebben en stimuleert zo jouw zelfherstellend vermogen.

Reiki afstandsbehandeling (healing op afstand)
Mijn intentie is om jou die hulp te geven die jij nodig hebt. Om dat te bereiken, maak ik gebruik van drie Reiki symbolen. Hierdoor kan ik me op de juiste manier op jou afstemmen. Je lichaam krijgt precies wat het op dat moment nodig heeft.

Lees meer…

Menu