Reading consult

Je hebt dat vast wel eens, je zit niet lekker in je vel, je lijf wil niet wat jij wilt, je zit met vragen over je familie, werk, overleden dierbare, wilt meer balans in het leven krijgen…… en je kan je vinger er niet opleggen wat het nu precies is wat jou dwars zit.

Als je ervan uitgaat dat alles energie is (je lichaam, je emoties, je patronen, je ervaringen in je leven), dan kun je je ook voorstellen dat je deze energie kunt waarnemen. Als reader geef ik, zonder oordeel, aan wat jij in jou energiesysteem laat zien en wat nu relevant is voor jou.

Hoe werkt het?
Bij het geven van een energetische reading stem ik met mijn hoger bewustzijn af op jouw hoger bewustzijn. Door het lezen van jou energie zie, voel en hoor ik wat er aan de hand is en kan ik het onbewuste, bewust maken. Hierdoor komt er meer duidelijkheid in vastzittende patronen en of knelpunten. Dit brengt rust, bewustwording en inzicht.
Soms komt er ook een overleden dierbare of andere gids door die dan vaak een prachtige boodschap voor je heeft!

Een READING; geeft inzicht en helderheid op je pad.
Een HEALING; oude energie lost op en nieuwe energie komt vrij.

Naast je vragen kun je ook foto’s of sieraden meebrengen van familie of overleden dierbare.

Met veel passie begeleid ik intuïtief mensen vanuit mijn hart op hun eigen unieke pad. Ik maak dankbaar gebruik van mijn helder- voelend, horend en wetendheid.

Van angst naar vertrouwen,
van hoofd naar hart.

Menu