Mijn Reiki pad tot nu

In 2016 volgde ik de eerstegraads Reiki cursus puur voor mijn eigen ontwikkeling, rust te vinden in alle emoties, stemmingen en prikkels van de wereld om mij heen. Door mezelf dagelijks met Reiki te behandelen heb ik die rust gevonden. Reiki heeft mij meer inzicht gegeven. Door de dagelijkse zelfbehandeling heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, en heb ik met andere ogen naar mezelf leren kijken, ik mag er zijn! Wetende wat Reiki 1 voor mij heeft betekend, heeft Reiki 2 altijd hoog op mijn wensenlijstje gestaan.

1 februari 2020 was het dan zover, ik deed de tweede graad van Reiki, zodat ik ook andere kan en mag  helpen. Ik vind het mooi om te zien dat mensen zich na een of enkele behandelingen fitter en meer ontspannen voelen. Ze komen steeds een stapje dichter bij hun eigen kern.

Wat Reiki voor iemand betekent is heel persoonlijk. Over het algemeen is het een zeer ontspannen gevoel. Eventuele pijn wordt als draaglijker ervaren of zal sterk verminderen. Ik bied ondersteuning zonder daar een oordeel aan te hangen, ik wil er in essentie  zijn voor jou. Want ook jij mag er zijn!

Ik ben blij met wat ik tot nu toe al heb mogen leren en besef hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen.


Mijn missie? Jou te helpen te leren luisteren naar je innerlijke stem en antwoorden te vinden op vragen als wie ben ik? Wat ik wil ik? Wat belemmert mij? Wat zoek ik?  

Reiki III – update augustus 2020

Na het doorlopen en al enige tijd beoefenen van Reiki I en II herkende ik ruimte in mezelf bij het sturen van Reiki en had ik een grote wens naar een nog sterkere afstemming op het Universum.

Op 14 augustus heb ik mijn inwijding in Reiki III-a gehad waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik voel bewust dat ik deel uit maak van een groter geheel, kan mij afstemmen op een hoger niveau en verbind mezelf met rust, ruimte en universele liefde.

Menu