Access Bars®

Tijdens een sessie behandel ik de 32 energiepunten op het hoofd door deze in verschillende samenstellingen licht aan te raken waardoor de energie van overtollige gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten wordt opgeruimd. Lees meer.

Afstandhealing

Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt en je niet naar mij toe hoeft te komen. Lees meer.

Chakra behandeling

Een chakra behandeling is een energetische behandeling. De behandeling is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken.
Voel je energieker, frisser, vitaler en ervaar je meer harmonie en balans in je dagelijks leven. Lees meer.

Emotie therapie

Wil je meer inzicht in je eigen gevoelens krijgen? Heb je last van opgekropte emoties? Wil je je emoties meer kunnen uiten? Of beter leren reguleren? Bij deze methode werken we met de emoties die zich hebben vastgehecht aan jouw energetisch systeem.
Laten we de emoties die jouw dagelijks leven belemmeren aanpakken en oplossen. Lees meer.

(Volwassen) Nieuwetijdskind

Als volwassen nieuwetijdskind richt ik me met aandacht op de begeleiding van andere nieuwetijdskinderen en hun ouders. Ik voel me door mijn eigen hooggevoeligeid sterk met hen verbonden en weet ik uit eigen ervaring waar je tegenaan kunt lopen.
Ik doe dit in de vorm van een energetische healing gecombineerd met persoonlijke begeleiding. Lees meer.

Reiki behandeling

Met Reiki help ik je om je aandacht naar binnen te richten naar datgene wat je diep vanbinnen ervaart. Ik optimaliseer de energiestroom in jouw lichaam en pak blokkades aan die kunnen helpen de lichamelijke, geestelijke, emotionele en of spirituele balans terug te vinden. Lees meer.

Reiki kids

Op een natuurlijke wijze kan Reiki ook jouw kind helpen zich fijn te voelen. Ze zullen beter omgaan met hun gevoel en leren hun eigen ik ontdekken.

Naast de algemene voordelen van Reiki, kan een behandeling helpen bij o.a. de volgende problemen; hoog sensitiviteit, slaap- gedragsproblemen, nachtmerries, onzekerheid of slechte weerstand. Lees meer

Reiki massage

Een Reikimassage werkt op een nog dieper niveau dan een Reikibehandeling. De reden? Blokkades in jouw energiesysteem worden ‘weggemasseerd’ om zo de weg voor de energie naar je chakra’s en meridianen vrij te maken.  Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie. Lees meer.

en meer…..

Ik ga met liefde een stukje met je mee op reis. Krijg inzicht en wordt je o.a. bewust van je denkpatronen en overtuigingen. De ruimte die hierdoor ontstaat geeft je meer rust en balans. Je leeft daardoor minder vanuit je hoofd en meer vanuit je intuïtie en gevoel.

Door een fijn gesprek af te sluiten met een Reiki behandeling gaat je energie stromen. De energie die je nodig hebt om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Lees meer.

Cursussen & workshops

Wil je zelf Reiki leren? Kijk dan in de Academy!
En in samenwerking met Body & Mind opleidingen geef ik onder andere meditatie lessen, pendelworkshops en afstandsinwijdingen. Handen die helen, handen die delen, handen die liefde doorgeven.
Wil je meer informatie? Kijk online of neem contact met me op.

Menu