Gastenboek Reiki Praktijk You

Ik zou het fijn vinden als je jou ervaring na de behandeling(en) deelt. Dit mag hieronder!

Laat jou ervaring de ander doen overtuigen te investeren in zichzelf.
Iedereen verdient wat meer zelfliefde.
You-Time!

5 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik heb inmiddels 10 Reiki behandelingen mogen ontvangen van Wietske. Reiki heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Iets waar ik onbewust al langer naar op zoek was, maar nooit goed onder woorden kon brengen wáár ik dan naar op zoek was en al helemaal niet wist hoe ik dat zou moeten aanpakken. Ik voelde gedurende het traject langzaam opgehoopte spanning uit mijn lichaam verdwijnen en ik voel mezelf lichter en bewuster.

  Afgelopen week heb ik voor het eerst Access Bars mogen ervaren van Wietske. Ook hier ben ik heel erg blij mee. Ik had deze week een aantal afspraken waardoor ik normaal gesproken wat onrustig zou zijn en veel zou piekeren, maar na de behandeling stond ik er van versteld dat ik het gewoon op me af kon laten komen en niet de behoefte had om extreem de controle te willen hebben.

  Wietske heeft altijd gekeken wat het beste voor mij is. Ze bereid iedere behandeling uitgebreid voor en ze hoeft je verhaal niet te kennen om te kunnen helpen. Ze ziet dit niet als werk maar doet dit vanuit een passie om anderen te helpen. Ik heb veel bewondering voor haar, voor wat ze doet en hoe ze het doet!

  Beantwoorden
 • Suzanne Boeren
  september 4, 2020 9:02 pm

  Na in een korte periode vrij intensief behandeld te zijn, kan ik nu zeggen dat ik eindelijk rust heb en dichterbij mijzelf gekomen. Wat jarenlang gewone therapie en medicatie niet kon brengen heb ik via Wietske nu wel gekregen. Mijn kinderen met adhd krijgen ook behandeling bij Wietske en ook zij geven aan meer rust in hun hoofdjes en lichaampjes te ervaren. Ik zie kinderen die stukken minder gefrustreerd zijn. Dank je wel Wietske!

  Beantwoorden
 • Valenrijn Boeren
  mei 17, 2020 4:12 pm

  Voor mij is er een wereld opengegaan na een behoorlijke strijd met ziekte en mezelf voel ik nu weer de simpele dingen zoals het ooit is geweest. Dank je wel Wietske voor deze ervaring ik wil graag mijn behandelingen voortzetten om te kijken wat ik nog kan bereiken

  Beantwoorden
 • José van Rijsbergen
  mei 17, 2020 4:07 pm

  Mijn eerste ervaring met Reiki was echt bijzonder ik voelde letterlijk de stroming door mijn lichaam en hoe vreemd ook de volgende dag weer. Ik voel mijn lichaam veranderen zonder het exact te kunnen benoemen ik ga zeker nieuwe afspr maken

  Beantwoorden
 • Verwondering en een bijzondere ervaring!
  Enige tijd geleden heb ik bij Reiki praktijk You kennis gemaakt met Reiki. Ik was niet bekend met het begrip en was vroeger altijd behoorlijk sceptisch over de werking van gelijksoortige behandelingen.

  De eerste ervaring;
  Tijdens de eerste behandeling voelde ik niks ongewoons, was te veel bezig of ik zelf iets zou voelen en kon me niet direct goed overgeven aan de ontspanning van dat moment. Na een aantal dagen merkte ik toch dat het me een soort rust bracht. (In het begin niet wetende dat het van de Reiki behandeling kon komen).
  In tijden van deze eerste behandeling zat ik niet zo goed in mijn vel vanwege mijn werk. Dit bracht toch de nodige slechte gevoelens en blokkades met zich mee. Ondanks dat ik uit de behandeling wat rust haalde was dit toch maar van korte duur. Dit omdat ik niets veranderde aan mijn gewoontes.

  De vervolg behandelingen:
  Tijdens de tweede behandeling heb ik geleerd me te ontspannen en de behandeling toe te laten, na de 3de behandeling sloeg de vermoeidheid toe. De hele avond geeuwend doorgebracht met een goede nachtrust tot gevolg.

  Inmiddels ben ik een redelijk aantal behandelingen verder. Ik heb ook daadwerkelijk mijn gewoontes veranderd, heb ander werk en merk dat ik nu beter in mijn vel zit dan een aantal weken geleden. Reiki heeft mij stabiliteit, rust en ontspanning gebracht en laat mij weer genieten van het leven. Het is echt een mega bijzondere ervaring en heeft mij echt geholpen mijn levenskwaliteit te verbeteren. Ik kan het iedereen dan ook echt aanraden het te proberen. Geef het een kans en ervaar wat Reiki voor jou, je lichaam en leven kan doen.

  Wietske, bedankt voor de behandelingen welke ik telkens weer mag beleven. Het geven van deze behandeling bewijst jou kracht, daar mag je trots op zijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu