Engelen Krachtsymbolen healing

In een Engelen healing word ik bijgestaan door 7 Aartsengelen, die jouw zeven chakra’s zullen behandelen. Hierbij wordt het symbool van iedere Aartsengel in je chakra gezet. De engelen worden opgeroepen voor extra healende energie, bescherming, positieve energie, maar ook om samen met mij te werken tijdens de sessie voor je hogere doel en je beste belang.

Een Engelen healing is een liefdevolle, zuivere, krachtige vorm van healing. Door de engelenenergie worden je blokkades verwijderd, waardoor de levensenergie weer vrij door je lichaam kan doorstromen.

Boek jouw sessie via de online tool of neem contact met me op voor meer informatie.

Kom je het ervaren?

Healing
Healing is het overbrengen van universele energie, die via de handen en in samenwerking met de spirituele wereld doorgegeven wordt, zodat blokkades kunnen worden opgeruimd. Een healing brengt ruimte in lichaam en geest. Het brengt je terug in balans.

Je stimuleert jouw fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele gezondheid. Het geeft een diepe ontspanning en innerlijk veel rust.

Je energie stroomt weer goed door, waardoor klachten verminderen en/of verdwijnen.

Hoe ziet een behandeling er uit? 
Jij hoeft niet te spreken. Geen diepgravende gesprekken dus (dit mag uiteraard wel). Nadat je hebt plaatsgenomen op de behandeltafel, begin ik met behandelen. Ik neem je mee op reis en zal mijn handen in verschillende posities op je lichaam leggen en begeleid je door middel een geleide tekst door de behandeling heen. Tijdens de sessie kun je een diepe ontspanning voelen en misschien zelfs in slaap vallen.

Ik eindig de sessie met het trekken van een engelen kaart die afgestemd is op de healing, voor extra begeleiding en inzicht voor jou.

*Een Engelen healing kan ook op afstand worden gegeven.

Praktische informatie
Deze healing duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en bedraagt € 55,-.

Wil je zelf leren werken met een aantal Aartsengelen en de bijzondere krachtsymbolen die ze meebrengen? Kijk dan in de Academy voor de uitgebreide informatie over de workshop.

Nodig de engelen uit in je leven en ervaar wonderen!

Menu