Chakra behandeling

Een chakra behandeling is een energetische behandeling met waar nodig een aanraking op het lichaam. De behandeling is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken.
Door zowel op energetisch als fysiek niveau te werken worden blokkades opgeruimd. Hierdoor voel je je energieker, frisser, vitaler en ervaar je meer harmonie en balans in je dagelijks leven.

Hoe verloopt een chakra behandeling?
We starten met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake wordt de aanleiding van jouw bezoek besproken, en nemen we de mogelijke blokkades die je ervaart door.
Na de intake leg ik je uit hoe de chakrabehandeling volledig in zijn werk gaat, meet ik je chakra’s op en start de behandeling. De behandeling vindt plaats op een behandeltafel. Je kunt jouw kleding aanhouden tijdens de behandeling.

Net als bij een Reiki behandeling stroomt er energie door mijn handen en kanaliseert deze energie zich in jouw lichaam. Maar tijdens een Chakra behandeling gebeurt meer. De energie wordt eerst afgevoerd en daarna weer opgevoerd. Vervolgens worden de vijf chakra’s op de rug één voor één gemasseerd, zodat de energie in de betreffende chakra weer op gang wordt gebracht of indien nodig hersteld. Het 3e oog en de kruin worden als laatste in balans gebracht. Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn.

Ter afsluiting meten we weer je chakra’s op is er nog ruimte om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren en zal ik je een advies geven.

De chakra’s zullen, afhankelijk van wat jij nodig hebt, na een of een aantal behandelingen qua energie weer helemaal in balans zijn.

Chakra’s?
De naam “Chakra” stamt af uit het Sanskriet en betekent cirkel of wiel. Je kunt de chakra’s dan ook zien als tandwielen die de energie in jouw lichaam laten stromen.

Wanneer één wiel niet goed meer functioneert, heeft dit ook effect op de andere wielen en kan de energie niet alle plekken in jouw lichaam bereiken. Als dit lange tijd aanhoudt, kunnen er blokkades op deze wielen ontstaan. Blokkades kunnen vervolgens weer zorgen voor energetische verstoringen en diverse ziekten.

Voor wie?
Chakra Healing is bij voorkeur geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 21 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn de eerste drie chakra’s grotendeels ontwikkeld waardoor het mogelijk is om goed te kunnen aarden. Dit heeft een bevorderende werking op het verwijderen van blokkades. Jonger dan 21? Dan is een Reiki behandeling een goed alternatief.

Een chakrabehandeling helpt je los te komen van een gevoel van druk(te) of emotionele beladenheid. Wil jij terug in je energie? Dan is een chakrabehandeling iets voor jou!

Een chakrabehandeling ondersteunt bij o.a.;
* hoofdpijn, heb je een piekerhoofd?
* buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
* energietekort of pak je energie op uit je omgeving?
* onverwerkte gebeurtenissen
* hooggevoeligheid
* innerlijke onrust
* patronen willen doorbreken
* bouwen aan zelfvertrouwen
* overspannen gevoel of burn-out

Menu