De biotensor

In mijn praktijk werk ik met de biotensor maar wat is dit nu precies en wat kun je er mee?

Een Biotensor is een meet- en test instrument dat gebruikt wordt als verlengstuk van het onderbewuste weten. Het ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of kristallen handvat. Aan het einde van de draad kan een voorwerp zitten zoals bijvoorbeeld spiraal of een rondje. De Biotensor hangt horizontaal en steekt als het ware voor je uit in tegenstelling tot een pendel die verticaal hangt. De vorming van de Biotensor komt voort uit de wichelroede en de pendel en is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach.

Hoe werkt een Biotensor test?
Alles in het universum bestaat uit trillingen. Een biotensor gaat pas reageren wanneer iemand het vasthoudt en het gaat gebruiken om te meten. Een biotensor maakt hele subtiele bewegingen zichtbaar in het lichaam van de persoon die de biotensor vasthoudt. Daarom stem ik mij als af op jou als cliënt. Door het afschermen van mijn eigen energie, wordt alleen de energie gemeten van jou. De Biotensor vangt elke trilling op en neemt de onderlinge verschillen waar.

De Biotensor is eigenlijk een soort wichelroede, waarbij één hand vrij blijft om contact te maken met degene die getest wordt.

Wat kun je er mee testen?
* welke voedingsmiddelen goed voor jou zijn en in welke hoeveelheid;
* testen of en welk chakra uit balans is;
* andere onbalans in het lijf of emotie opsporen;
* jouw energielevel resetten of verhogen;
* meten van aardstralen of wateraders in je huis
* uittesten welke etherische olie je het beste kunt gebruiken voor jezelf, je kind of je huis
* en nog veel meer….

Disclaimer
Het is géén vervanging van testen zoals deze in de reguliere geneeskunde plaatsvinden en raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts. Het gebruik van een biotensor is geheel op eigen risico.

Menu