Healing op afstand

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een Reiki behandeling in de praktijk. Afstand speelt geen rol. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol. Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen en andere levende wezens, bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken.

Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt en je niet naar mij toe hoeft te komen.De behandeling helpt en ondersteund op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Hoe werkt een behandeling op afstand?
De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijdstip, de duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 15-20 minuten.  Ook zeer geschikt voor kinderen!

Tijdens de behandeling is het fijn de tijd voor jezelf te nemen, door even te gaan zitten of te liggen. Je kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kun slaperig worden. Het kan zijn dat je gedachtes helemaal stil vallen maar het kan ook zo zijn dat er opeens nieuwe gedachtes bij je binnen komen. Soms merkt je in het geheel niets maar merk je toch achteraf dat je klachten zijn verminderd en meer ontspannen bent.

Na afloop van de behandeling hebben we, indien gewenst, over hoe je ervaring was en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om jouw heling te intensiveren. Het is het belangrijk om goed te drinken zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Gun jij jezelf of iemand in je gezin of omgeving een sessie? Neem vrijblijvend contact met me op.

Menu