Healing op afstand heeft dezelfde voordelen als een behandeling in de praktijk. Afstand speelt geen rol. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol. Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen en andere levende wezens, bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten of als je wat extra energie of ontspanning kunt gebruiken.

Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt en je niet naar mij toe hoeft te komen. De behandeling helpt en ondersteund op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Hoe werkt een behandeling op afstand?

De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijdstip, de duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 15-20 minuten.  Ook zeer geschikt voor kinderen! De Chakra behandeling op afstand duurt ongeveer 30 minuten

Tijdens de behandeling is het fijn de tijd voor jezelf te nemen, door even te gaan zitten of te liggen. Je kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kun je slaperig worden. Het kan zijn dat je gedachtes helemaal stil vallen maar het kan ook zo zijn dat er opeens nieuwe gedachtes bij je binnen komen. Soms merkt je in het geheel niets maar merk je toch achteraf dat je klachten zijn verminderd en meer ontspannen bent.

Na afloop van de behandeling hebben we, indien gewenst, contact over hoe je ervaring was en wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om jouw heling te intensiveren.

Wanneer ben je toe aan een healing op afstand?

Lichamelijke pijn

Bevordering (spirituele) ontwikkeling

Inzicht en loslaten van patronen

Emotionele pijn

Om je energiebalans te herstellen

Een ontspannen moment voor jezelf thuis!

Wat jouw reden ook is, het zal je ontspanning en verlichting brengen!
Je hoofd (weer) verbinden met je hart.

Het resultaat van een Energetische healing op afstand is erop gericht om energie te laten doorstromen, blokkades op te heffen en ruimte vrij te maken, zodat je ziel volledig tot bloei kan komen. Leven vanuit je ziel zorgt ervoor dat je meer naar je gevoel luistert.

Deze healing werkt door op op alle energielagen. Zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau als ook op je energetische lichaam zoals je aura.

Gun jij jezelf of iemand in je gezin of omgeving een sessie?

Neem vrijblijvend contact met me op of boek jouw sessie via de booking tool.

Wil je een geleide behandeling? Ook dat kan! We zullen dan beeldbellen. Ik  stem me af op jouw energie en behandel deze waarbij ik je meeneem in de posities. Na afloop krijg je een uitgebreide terugkoppeling.

Reminder: het is het belangrijk om ook na de behandeling voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Menu