Access Bars®

De Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. Tijdens een sessie behandel ik de 32 energiepunten op het hoofd door deze in verschillende samenstellingen licht aan te raken waardoor de energie van overtollige gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten wordt opgeruimd. Alsof je de rest knop van je brein omzet!

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

De energiebanen (Bars) worden open gezet of geactiveerd tijdens de behandeling en gaan ‘stromen’ zodat opgeslagen energie losgelaten kan worden. Alles wat jij, bewust of onbewust, los wilt laten wordt verwijderd uit jouw energetisch systeem en komt niet meer terug.
Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed..

Durf jij te ontvangen?
Ontvangen is één van de meest waardevolle en impactvolle onderdelen van een bars sessie. Vaak vinden we het nog niet zo gemakkelijk om los te laten en iets echt te ontvangen van een ander zonder oordelen of andere beperkingen. Sta jij open om te ontvangen? Ik geef je graag een Bars behandeling®

Voor wie zijn Bars behandelingen geschikt?
Bars behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen tot en met hoogbejaarde mensen. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen. Bars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Als je maar moeilijk in slaap kunt komen of veel aan het piekeren bent, kan een Bars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen.

Wanneer een Energetische Access Bars® behandeling?
Een Access Bars® behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

* Een burn-out
* Betere kwaliteit van slapen
* Meer energie
* Stress vermindering
* Creativiteit stimuleren
* Helder keuzes kunnen maken
* Kalmeren van emoties
* Relaties (met jezelf en anderen)
* Contact met je lichaam
* Verlies en rouw
* Rust geven voor examens
* Lichamelijke (pijn) klachten
* Een positieve houding rond het leven
* Ondersteunend bij ADHD en ADD


Het effect van een Access Bars® behandeling;
* Blokkades in je lichaam en geest worden opgeheven
* Energiebanen kunnen weer vrij stromen
* Ontspanning keert terug in je lichaam
* Fysieke klachten verminderen
* Je voelt je herboren

Effecten van een Access Bars® behandeling bij kinderen en baby’s;
* Worden rustiger
* Luisteren beter
* Leren makkelijker
* Slapen beter
* Krijgen meer zelfvertrouwen

Bars wordt dus gebruikt om veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal Bars-behandelingen dat je nodig hebt verschilt per persoon.  Iedere situatie is anders en hierdoor ziet ieder behandelplan er weer anders uit.  De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten.

Bij lichte klachten kan het zijn dat één sessie voldoende effect heeft. Mocht je ernstige klachten hebben, dan zijn er vaak meerdere behandelingen nodig om alle blokkades weg te nemen. Ik raad aan om na het traject (meestal 3 behandelingen) nog regelmatig terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Door het regelmatig ontvangen van de Bars® reset je jezelf als het ware en hoeft jouw verleden geen weerslag meer te hebben op het heden en de toekomst.

Menu